Onko verkkosivustolla näytetty tavara todella saatavilla?

Yleensä kyllä, mutta tällä hetkellä myynnissä olevien tavaroiden lisäksi osa tavaroista tuodaan yksittäisen tilauksen perusteella, ja vaikka tavarat olisivat suoraan varastossa, se, lähetämmekö tilauksen samana päivänä, riippuu monista muista tekijöistä, joten tieto tilauksen odotetusta lähetyspäivästä on tärkeämpi kuin varastotilanne.
Kunkin tuotteen sivulla on siis taulukko, jossa näkyvät tilauksen yksityiskohtaiset suorituspäivät riippuen tilattujen tuotteiden määrästä.
Siinä otetaan huomioon varastojen lisäksi myös tavaravaraukset muita tilauksia varten, toimitusaikataulut, kuriirin noutoajat ja paljon muuta.

Meillä on laaja, oma järjestelmä, joka hallinnoi varastoa ja on integroitu verkkoon verkkosivustomme ja joidenkin toimittajiemme IT-järjestelmien kanssa.

Toteutimme 96.5% tämänhetkisen tarjouksen tilauksista ajallaan, ja 3.04% enintään yhden päivän viiveellä.
Yksittäin tuotujen tuotteiden osalta olemme suorittaneet 88.85% tilauksista ajallaan ja toiset 7.21% enintään yhden päivän viiveellä

Varastojen saatavuusongelman puuttuessa olemme täyttäneet 99.92% tilauksista nykyisestä valikoimasta ja 99.02% tilaukseen tuotujen tavaroiden tilauksista.
Vain 0.02% tilauksista peruttiin varastojen puutteen vuoksi ja siksi, ettei vaihtoehtoisia tuotteita ollut tarjolla.

Tämänhetkinen tarjonta on oma varastomme, jossa on tällä hetkellä 67563 tuotetta, jotka ovat valmiita toimitettaviksi välittömästi, sekä toimittajien varastot
, jonka kanssa meillä on integroitu IT-järjestelmä ja kiinteä toimitusaikataulu (yleensä päivittäin), joka yhdessä oman varastomme kanssa tarkoittaa 70725 tarjottavaa tuotetta.

Lisäksi 21794 kohdetta ovat tilaustuotteita.

97.46 % tilauksista koskee nykyisen valikoiman tuotteita ja 2.54 % erikseen tuotuja tuotteita.

Tällä hetkellä työskentelemme 157 toimittajan kanssa.


Tiedot perustuvat verkossa tuotettuihin tilastoihin ajanjaksolta: 31.10.2022 - 1.12.2022.


Upss.. twoja przegl±darka nie obs³uguje canvas

Katso lisätietoja ja tilastoja tilausten oikea-aikaisesta toimittamisesta

Paluu